Pază specializată

Începând cu efectuarea auditului de securitate şi până la executarea efectivă a serviciilor, INTERGUARD GROUP SRL oferă soluții integrate de securitate.

Soluţiile şi serviciile sunt adaptate în funcţie de obiectiv şi situaţie, de nevoile şi cerinţele individuale ale clientului şi se adresează atât instituţiilor de stat, companiilor private dar şi altor organizaţii.

Asigurăm o gamă largă de servicii de securitate prin organizarea unor dispozitive de pază la orice tip de locaţie, constituite din personal calificat, avizat de organele de poliţie, care are dotarea tehnica şi este echipat pentru a-şi îndeplini în condiţii foarte bune atribuţiile de serviciu.

Activitatea de pază şi protecţie pe care o propunem la locaţiile dumneavoastră este organizată şi condusă de personal de conducere cu multă experienţă în domeniu. Serviciile pe care le oferim se ridica la standarde profesionale recunoscute în plan internaţional şi intern, fapt remarcat si de partenerii noştrii de afaceri.

Prestarea serviciului de paza al societăţii se execută în baza Planului de pază întocmit de beneficiar şi avizat de organele de poliţie, acest aviz urmând a fi obţinut de beneficiar, conform legii, cu sprijinul consultanţilor noştri.

Agenţii de securitate proprii sunt echipaţi cu ţinută adecvată anotimpului şi misiunii ce o au de îndeplinit, aceasta fiind stabilită prin Regulamentul de organizare şi funcţionare, aprobat de Inspectoratul General al Poliţiei Române, în conformitate cu prevederile Legii nr. 333/2003.

Serviciul de pază umană va fi asigurat la cel mai înalt standard de profesionalism, agentul de securitate îndeplinind astfel mai multe funcţii şi atribuţtii.

Programează o întâlnire