Industrie

Avem o colaborare de lungă durată cu companiile de petrol şi gaze de referință pe piața românească, precum și experienţa şi resursele necesare implementării unor sisteme de securitate eficiente și adaptate permanent la specificul acestui domeniu.

Suntem un partener important şi de încredere, având contracte in derulare cu OMV Petrom S.A. – cea mai importantă companie de petrol şi gaze din Europa de Sud-Est, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Gaze Naturale şi Energie, Rafinare şi Marketing.

Printre obiectivele importante ale OMV Petrom S.A., pentru care asigurăm securitatea, se numără importante zone de extracție și Rafinăria Petrobrazi.

De asemenea, colaborăm de peste 7 ani cu GDF SUEZ Energy România S.A., lider pe piaţa furnizării de gaze naturale, pentru care oferim servicii de securitate eficiente şi complete pentru toate obiectivele companiei.
Partenerii noştri au încredere în noi, dovada constând în rezultatele obţinute şi colaborarea de lungă durată cu aceștia.

Un aport important la dezvoltarea experienței noastre în domeniul industriei îl constituie asigurarea securității obiectivelor și altor clienţi importanţi, precum:

  • S.C. PETROM AVIATION S.A.;
  • S.N.T.G.N. TRANSGAZ SA Medias;
  • S.C. ROMPETROL GAS S.R.L.;
  • S.N.G.N. ROMGAZ S.A. Extracţie şi Înmagazinare