Monitorizare / Intervenţie

Dacă doriţi să asiguraţi un grad ridicat de securitate pentru dumneavoastră, cei apropiaţi, colaboratori sau pentru locaţiile, bunurile şi valorile pe care le deţineţi, în toate momentele şi situaţiile, firma noastră vă oferă un Sistem de monitorizare şi intervenţie, care acoperă Bucureştiul şi împrejurimile, integrat ca subsistem al Sistemului general implementat de INTERGUARD GROUP SRL în zonă, şi care şi-a dovedit fiabilitatea şi eficienţa, prin mijloacele tehnice utilizate şi procedurile de intervenţie existente.

Sistemul în ansamblul său cuprinde: Dispeceratul zonal Bucureşti, dotat cu echipamente performante de recepţie, analiză şi comandă, sistemele tehnice pentru alarmare la locaţii, conectate la dispeceratul nostru pe linie telefonică sau GSM şi care pot acoperi mai multe evenimente (hold-up, efracţie, incendiu, emanaţii de gaz metan sau monoxid de carbon, inundaţie, ieşirea din limitele de temperature, ş.a.) şi structurile de intervenţie care acţionează pe autovehiculele firmei şi sunt constituite din personal specializat, echipat şi dotat corespunzător nevoilor de intervenţie, inclusiv cu armament de foc dacă este nevoie.

Conectarea la dispeceratul nostru se poate realiza atât pentru sistemele tehnice de alarmare existente în locaţii, indiferent de sistem şi configuraţia acestuia, cât şi pentru cele pe care, prin specialiştii noştrii, le putem instala dacă nu aveţi un astfel de sistem instalat.

Sistemul pe care vi-l propunem include următoarele activităţi:

 • Evaluarea sistemului tehnic de alarmare existent la locaţie şi stabilirea compatibilităţilor tehnice cu dispeceratul nostru (sistem montat anterior).
 • Preluarea în gestiune şi întreţinerea sistemelor antiefracţie montate anterior la locaţie.
 • Proiectarea, instalarea şi darea în funcţiune a sistemelor antiefracţie la locaţie, dacă ele nu au fost montate anterior. Activitatea cuprinde:
  • efectuarea unui audit de securitate de către specialiştii noştrii;
  • stabilirea cu dumneavoastră a nevoilor de securitate;
  • elaborarea şi prezentarea la Inspectoratul General al Poliţiei a proiectului tehnic în vederea aprobării;
  • instalarea şi darea sistemului în funcţiune;
  • asigurarea service-ului în garanţie şi post garanţie.

Programează o întâlnire