Consultanță

Având în vedere experienţa acumulată şi pregătirea în domeniu, specialiştii noştri pot identifica şi evalua nevoia de securitate, pot efectua audituri de securitate în urma cărora să stabilească dimensionarea sistemelor de securitate şi eficientizarea lor, pentru a fi în concordanţă cu nevoile clientului dar si cu cerintele legale în vigoare.

INTERGUARD GROUP S.R.L. oferă consultanţă pentru soluţii la cheie, eficiente şi la un înalt nivel tehnic şi calitativ, analiza fiecărui obiectiv în parte şi propunerea celei mai bune solutii, în vederea prevenirii şi eliminării riscurilor precum şi proiectarea, instalarea şi service-ul sistemelor electronice de securitate.

Specialiştii firmei, prin calităţile lor profesionale, oferă garanţia performanţei în asigurarea serviciilor de proiectare şi instalare, pentru orice nevoie de securitate a beneficiarilor companiei, atât pentru obiective civile cât şi industriale.

Proiectarea este realizată în funcţie de specificul obiectivului şi de cerinţele beneficiarului, asigurând integrarea sistemelor complexe de securitate şi protecţie (sistem de alarmă, control acces, sistem de prevenire a incendiilor, televiziune cu circuit inchis, sisteme de securitate perimetrală, etc.).

Sistemele de supraveghere electronică instalate în obiectivele dumneavoastră pot transmite la dispeceratele companiilor de monitorizare şi intervenţie inclusiv imagini în timp real ale activităţilor sau evenimentelor.

Programează o întâlnire